Detta är Castella Juridiska AB

Välkommen till oss på Castella Juridiska AB! Vi har som grundfilosofi att en bra rekonstruktör och konkursförvaltare med Stockholm som arbetsområde är en lyhörd person med stora kunskaper inom juridik och förvaltning av olika typer av konkurser och rekonstruktioner. Därför kan vi sammankoppla dig med marknadsledande partners inom konkursförvaltning

Vi är en firma med mer än 15 års erfarenhet specialiserade på obeståndsrätt – bland annat konkursförvaltning och rekonstruktion i Stockholm. Vi har en gedigen erfarenhet, kunskap och bredd inom juridik relaterad till företag och privatpersoner. Vi är också medvetna om att processerna är komplicerade och kan vara oroande, men våra medarbetare är här för att hjälpa dig under hela processen. Vi har vårt kontor i Stockholm. Kontakta oss gärna för att boka ett möte på plats eller per telefon. Välkomna!

Vi är prisvänliga

Vi är också en mycket prisvänlig firma. Oss behöver du därför inte spendera några stora summor pengar på för att kunna anlita.

Vi bryr oss om miljön

Vi är också en firma som bryr oss om miljön. Just därför ser vi alltid till att använda oss av miljövänligt material samtidigt som vi gör vad vi kan för att begränsa våra utsläpp.