Detta är Christensson & Roth Advokater AB

En bra rekonstruktör och konkursförvaltare med Stockholm som arbetsområde är en lyhörd person med stora kunskaper inom juridik och förvaltning av olika typer av konkurser och rekonstruktioner. Christensson & Roth Advokater AB är en advokatbyrå med mer än 20 års erfarenhet specialiserade på obeståndsrätt – bland annat konkursförvaltning och rekonstruktion i Stockholm. Vi har en gedigen erfarenhet, kunskap och bredd inom konkursförvaltning av företag och privatpersoner samt företagsrekonstruktion. Vi är också medvetna om att processerna är komplicerade och kan vara oroande, men våra medarbetare är här för att hjälpa dig under hela processen. Vi sitter vid Hötorget i Stockholm. Kontakta oss gärna för att boka ett möte på plats eller per telefon. Välkomna!

Vi är prisvänliga

Vi på Christensson & Roth Advokater AB är också en mycket prisvänlig advokatfirma. Oss behöver du därför inte spendera några stora summor pengar på för att kunna anlita.

Vi bryr oss om miljön

Vi på Christensson & Roth Advokater AB är också en advokatfirma som bryr oss om miljön. Just därför ser vi alltid till att använda oss av miljövänligt material samtidigt som vi gör vad vi kan för att begränsa våra utsläpp.